Πρώτη θέση για το ΤΟΛΜΗ στον Αγώνα Νέων Ιστιοπλόων 2019 του Ι.Ο. Πατρών

Την 1η θέση της συνολικής κατάταξης ORC A κατέλαβε η Ομάδα στον αγώνα «Νέων Ιστιοπλόων 2019» που διοργανώθηκε στις 28-29. Σεπτεμβρίου 2019 από το Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά δύο ιστιοδρομίες ελεύθερης πλεύσης απόστασης 16ν.μ. μέσα στον Πατραϊκό Κόλπο. Το Σάββατο 28.09 το «Τόλμη» κατέλαβε την 1η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 9 συμμετεχόντων σκαφών σε μία ιστιοδρομία που πραγματοποιήθηκε με αέρα A-BA εντάσεως 4-5Bf. Την Κυριακή 29.09 σε ιστιοδρομία που πραγματοποιήθηκε με την ίδια διαδρομή το «Τόλμη» κατέλαβε την 4η θέση μεταξύ 10 συμμετεχόντων σκαφών, καθώς η απόφαση να κρατηθεί κοντά στην ακτή όπου επικρατούσε αντίθετο θαλάσσιο ρεύμα, ευνόησε τον ανταγωνισμό που γνωρίζοντας τις τοπικές συνθήκες, κρατήθηκε ανοικτά των ακτών και επωφελήθηκε από την ευνοϊκή ταχύτητα του ρεύματος . Οι συνθήκες του αγώνα ήταν άνεμος Δ-ΒΔ 2-3Bf.

Στην συνολική κατάταξη μετά από τριπλή ισοβαθμία με τα σκάφη «Όναρ» και «Ίρις», το «Τόλμη» επικράτησε λόγω του πλεονεκτήματος της 1ης θέσης από την ιστιοδρομία του Σαββάτου.

Κυβερνήτης του σκάφους ήταν ο Γιάννης Σαραντόπουλος και το πλήρωμα αποτελούσαν οι Κώστας Λημνιός, Νίκος Τσώνης και Βαΐα Παντίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *