Στην δύναμη σκαφών του Ναυτικού Ομίλου Πατρών η Τόλμη

Την απόφαση να συμμετάσχει επίσημα στην Περιφέρεια του Πατραϊκού, εντασσόμενη στην δύναμη σκαφών του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Πατρών ανακοίνωσε η  Ομάδα της Τόλμης. Η μόνιμη μετακίνηση στα «νερά» του Πατραϊκού θα δώσει την δυνατότητα στην Ομάδα να αγωνιστεί σε περισσότερες διοργανώσεις και θα ελαχιστοποιήσει τις μεταφορές του σκάφους, που έως τώρα, έχοντας βάση στην Καλαμάτα,  δυσχεραίναν την δραστηριότητα της.

Ύστερα από αξιολόγηση των σχετικών δυνατοτήτων και σε άριστη συνεργασία με τον υπεύθυνο έφορο ιστιοπλοΐας του Ομίλου κ. Ανδρέα Σάνη, το σκάφος θα εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής  σε αγώνες από την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και θα ελλιμενιστεί με ασφάλεια στην Δημοτική Μαρίνα Πατρών.

Ως γνωστόν, πέρσι αξιολογώντας τυπικά σαν ανεπαρκή την δραστηριότητα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος, το Προεδρείο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε να τον διαγράψει από μέλος της και να αφήσει το σκάφος «άστεγο», λίγο πριν το Ράλλυ Ιονίου. Έκτοτε, το σκάφος εντάχθηκε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, με τους ανθρώπους του Ομίλου να ξεπερνούν έγκαιρα το τυπικό πρόβλημα  που είχε δημιουργηθεί.

Η Ομάδα εκφράζει για μία ακόμα φορά της ευχαριστίες της στους ανθρώπους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας για την υποστήριξη και την φιλοξενία καθώς και στον κ. Ανδρέα Σάνη για την υποδοχή μας ως νέο μέλος του στόλου του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *