Πρωτιά για την Ομάδα μας και το 2018

Την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη γενική κατάταξη  της Περιφέρειας Νοτίου Πελοποννήσου για το 2018 κατέλαβε το σκάφος «Τόλμη» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το «σερί» στις πρωτιές για το σκάφος του ΙΟΝΕ έφεραν η αξιόλογες φετινές επιδόσεις και διακρίσεις τόσο σε τοπικούς αγώνες όσο και σε αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας όπως το Ράλι Ιονίου. Ο ΙΟΝΕ παράλληλα συγχαίρει όλα σκάφη και τα πληρώματα τους για τη παρουσία και τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους το 2018.

Η απονομή των τιμητικών διακρίσεων των πρωτευσάντων στις Περιφέρειες της Ελλάδος θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Η τελική κατάταξη της Περιφέρειας Νοτίου Πελοποννήσου βρίσκεται δημοσιευμένη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΑΘ/ΕΙΟ: https://offshore.org.gr/index.php?rl=1&mx=rank2018/ORC_9&x=rank2018/RankList.xsl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *