1η θέση στο Double Handed του Ι.Ο. Πατρών

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αγωνιστική παρουσία της Oμάδας στην Πάτρα με την κατάκτηση της 1ης θέσης στη κατάταξη ORC A στον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης «Double Handed 2019» που διοργανώθηκε το Σάββατο 19. Οκτωβρίου 2019 από το Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών. Ο αγώνας, συνολικής απόστασης 17 ναυτικών μιλίων, είχε την ιδιαιτερότητα ότι σε κάθε αγωνιζόμενο σκάφος πλήρωμα ήταν ο κυβερνήτης και ένα ακόμα άτομο, προσθέτοντας έτσι υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και προσδίδοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, με ανέμους Δ-ΝΔ 2 Bf και σε συνδυασμό με τον χαμηλό κυματισμό, ευνόησε τα πληρώματα ώστε να πλεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με ικανοποιητική ταχύτητα και να χρησιμοποιήσουν τα μπαλόνια τους στα σκέλη που το επέτρεπαν. Τελικά, ο αγώνας κρίθηκε σε λεπτομέρειες και η Ομάδα με χρόνο τερματισμού 3:16:04 κατάφερε να πάρει την πρωτιά, με διαφορά 17 δευτερολέπτων έναντι του πατρινού σκάφους «BIDOURIK» που πήρε την δεύτερη θέση. Συνολικά στην κατηγορία ORC A αγωνίστηκαν 12 σκάφη.

Κυβερνήτης του σκάφους ήταν ο Γιάννης Σαραντόπουλος και πλήρωμα o Κώστας Λημνιός. Τέλος, να σημειωθεί ότι η φιλοξενία και η υποστήριξη του διοργανωτή Ομίλου και των ανθρώπων του καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του σκάφους στην Πάτρα ήταν υποδειγματική και η Ομάδα εκφράζει δημόσια για άλλη μια φορά τις σχετικές ευχαριστίες της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *